Kategorier

lördag 28 april 2012

PoppisLoppis

Nu idag har jag och Julia först och främst borstat Topar, tagit bort vinterpälsen som satt löst. Sen så for vi och spontanshoppade på Arcusmässan där dem hade loppis. Hur stort som helst med bara massa som säljer nya och begagnade grejer. Jag hittade en superfin tröja som aldrig var använd, Zara woman var designern. Skulle kosta 600 kr, men fick den för 60 kr! Kändes som att det var ett riktigt kap :) Sedan köpte jag ett blått leopardmönstrat linne. 
ZARA WOMAN






måndag 16 april 2012

Projektarbete


Här håller vi på och arbetar med våran film.

Nu är det snart över. Jag och Gabbi håller på med P.A. och vi är snart klara! Det har verkligen varit superkul att göra en film.

söndag 15 april 2012

Islandshäst

Galopp

Tölt

Trav

Pass
Min absolut favoritfärg (vindot) på Islandshästen!
Det finns en ras som jag gillar extra mycket och det är Islandshästen. Gillar att dem är starka även att dem är av den mindre sorten. Sen gillar jag deras gångarter, min häst är 5-gångare viket betyder att han kan skritta, tölta, trava, galoppera och passa. Vissa Islandshästar är 4-gångare och då har dem inte så dem kan passa.

onsdag 11 april 2012

Let's get crazy

God morgon! Ännu en dag på mitt sista påsklov har börjat. Idag ska jag fara in till centrum och ta kort till körkortet...Finally! Sen hade jag tänkt ringa en person som jag vill vara med. Hoppas hon är ledig så vi kan ha lite skoj nu när det är lov och allt! Tjoho =)

söndag 8 april 2012

fotboll på snö












Hejsan! Har vårstädat ute hela dagen. Sen så när vi var färdiga så spelade jag och Julia fotboll på snön eftersom det var så hård skare. Vi kunde springa överallt utan att det brast, så det var superkul!

fredag 6 april 2012

Vad vore balen utan klänningar









Hejsan! Jag är som sagt en upptagen människa just nu, eftersom jag går sista året i gymnasiet. Fast jag har nu påsklov och tar vara på tiden, så har beställt min balklänning idag :D Hoppas att den kommer snart så jag får prova den! Ingen klänning ovan är balklänningen jag köpte. Det är en hemlis än :)