Kategorier

onsdag 28 november 2012

Nyår i Kåbdalis

Hejsan :) Nu har vi bokat boende i Kåbdalis under nyår, ska bli superkul :) Vi ska åka skoter och bräda, sen så ska jag och en kompis gå ut på kvällen. Det är väldigt mysigt där, så ska bli kul :) Kåbdalis är känd för att det har längst säsong i Sverige. Vi brukade fara dit med skolan och sen har vi haft husvagnen där.

måndag 26 november 2012

tisdag 20 november 2012

Train

Snart bandy och gym!
Hejsan! Åt nyss köttfärssås och spagetti och tidigare var jag hos E tillsammans med N, vi såg American dad och gjorde ett försök till att plugga, vi ska snart fara på gymmet..Vi, eller jag ska jogga, dem ska pumpa vikter. Hoppas ni har det bra :) Kramar!

måndag 19 november 2012

Kändis

Haha gissa vem jag mötte nyss, det roliga är att det inte är första gången jag träffar honom. Jag simmade på IKSU och då plötsligt kommer Lars från Big Brother in och börjar simma med sin kompis. Det roliga var att han hade samma kompis med sig den här gången som han hade när vi träffades på stan. Jag och syrran började prata och fråga massa frågor om tiden i huset. Var skoj!

söndag 18 november 2012

Keep going

Hejsan! Jag och mamma for och träna tillsammans på IKSU, det blev ett triahtlon. Vi simmade 30 minuter, ca 35 längder, 3 km löpning och 30 minuter på crosstrainen ist. för cyklingen, dem var upptagna. Det var sjukt jobbigt, men också kul! Det ska jag och mamma göra om :) Simningen tog vi sist och efter det bubblade vi och bastade. Helt underbart. Kram

lördag 17 november 2012

Open your eyes


Beredd på ett lite längre inlägg, men sånt här tycker jag är intressant :)
Har tänkt lite, vi snackade i matbordet i veckan, då så var det någon som sa att vårat samhällssystem är kanske för komplicerad för oss. Då kom jag på det är ju typ så. Politiker och ledare tar jättestora beslut baserat på experter, men vadå för att få en helhet av världen kan man ju inte besluta någonting om man inte har koll på allt annat också som händer i världen, ni vet helheten. För vad vet vi egentligen om omvärlden, i stort sett ingenting. Företag som underhåller andra lösningar än deras egna lösningar bara för att dem ska få fortsätta sälja och tjäna pengar. Detta händer hela tiden. Ingen kan någonsin hinna engagera sig i allt för att hinna upptäcka att sådant händer och man kan hinna bli lurad flera år och allt bara passerar för man vet inte ens om att det händer.
      Säg någon som har en bra bild hur hela vår värld fungerar. Det här kanske är flummigt och så, men alltså om man tänker så är det ju ganska konstigt om någon skulle säga att dem har svaren på världsproblemen. Tror inte det kommer hända för ens någon har en bra helhetsbild av världen. Vi kanske har utvecklat ett för svårt system för oss själva, det var bara dit jag ville komma.

Fillmkväll




Hejsan! Igår så hade jag över E, N och J här. Syrran var också med, vi käka kladdis, chips och drack supergod julmust!Idag ska jag och Jullan fara på stan! Yey! :)

onsdag 14 november 2012

USA i ett år

Hejsan!
Jag har sökt som au-pair nu och jobbat på min ansökan, nu är den färdig och snart så bär det av till USA, det ska bli väldigt spännande!

Jag vet inte vart jag kommer hamna än, det beror på vart familjen bor :)

Kommer med mer om det här när det börjar närma sig!

torsdag 8 november 2012

Som i en film

2004

2012
2011

2009
Hejsan! Ibland känns det som att man lever i en film och man är med i en fantastisk berättelse. Idag fick jag en sådan upplevelse. Jag kan få det lite då och då, kanske du upplevt någonting liknande? ^^ Därför bjuder jag på en liten bit av hela mitt liv samlat i några bilder under åren.