Kategorier

måndag 17 mars 2014

Toppenfiske :)

Hejsan!! I helgen var jag och fiskade med Rickard, hans mamma och magnus. På lördagen blåste det ganska mycket men var rätt varmt. Vi alla satt väldigt nära varandra från början, men efter ett tag böt Rickard och hans mamma hål längre bort. Bara efter några minuter kände jag att det nappade och sen började det spinna! Herre gu vilken stor firre det var, aborre på 810 gram fiskade jag upp hur enkelt som helst och alla stannade upp och bytte tillbaka till sitt gamla hål brevid mig ^^ vart inga fler stora fiskar, men Rickard vann antalet och jag storleken på lördag och söndag vann Rickards mamma antalet fiskar.
Idag är det jättefint väder! Kul :) Snart är det ju Påsk alltså!










onsdag 12 mars 2014

luletripp

God kväll :)

Idag har jag vart i stan med mamma. Hon tog med lite post från Alvik som jag behövde. Sedan åt vi på BanThai ;-D

Annars har jag och Rickard fiskat i måndags, blev tre stora aborrar och flera små, var bra fiske faktiskt :) Kulkul :)













lördag 8 mars 2014

Just call me a survivor

Hejsan :)
Idag är det fantastiskt väder ute!!! Soligt och 9 grader varmt, helt sjukt :D Jag tänkte gå ut och sätta mig i solen och njuta lite :) Idag är det #mello2014 och det betyder att jag hoppas antingen Helena eller Ace vinner.
Rickard tävlar i Eskilstuna i helgen och kommer hem imorgon, längtar :) Elina, hans syster kommer och hämtar mig och så far vi och hämtar Rickard :)





tisdag 4 mars 2014

Hemma efter vistelse i Söderköping :)

Hejsan :)
I tordags åkte jag tillsammans med mamma och Julia till Söderköpig och släkten. Bl.a fyllde våra två kusiner år. K fyllde 18 år så då hade D, hans mamma hade fixat catering med Italienskt och tårta!! Sjukt gott!
Jag har gått på stan i Norrköping och träffat massa kusiner och deras barn, det var trevligt :)
Nu är jag i Morjärv hos Rickard igen <3 Vart en jättebra resa, men det var skönt att komma hem :)