Kategorier

söndag 24 juni 2012

Sommar sommar sommar!







Hejsan! Nu har jag firat midsommar! Det var superhärligt, min familj tänker köpa stuga i området! Längtar tills man får ta båten och kan ta med kompisarna hit! :)

torsdag 21 juni 2012

Laddade, vi är tända!


Nu är det snart midsommarfirande i Solberget, ska fara dit med familjen snart! Älskar det berget, fantastiskt vackert där. Senast så har jag jobbat och träffat trevligt folk. Träffat gamla kompisar och haft det allmänt trevligt. Jag har märkt att jag blir glad av människor som jag inte har träffat på länge plötsligt bara dyker upp. Tror det är för att man vet att man har ett förflutet med varann och att det tar upp gamla minnen. Det är trevligt faktiskt. så därför tänkte jag bjuda på en bild som är två år gammal.

onsdag 20 juni 2012

I found you

Hejsan! Jag är jättelycklig.. Typ superduperduperlycklig :D Alltså livet är bra nu! :) Jag har jobb, ska på dejt, det är sommar och mycket annat som mig händer nu :) Man ska ta tag i sitt liv. Jag gjorde det felet på gymnasiet sista halvåret. Grubblade och hade ångest över ingenting. Istället skulle jag gjort det jag tänkte från början. Satsat fullt ut. Det ska jag göra nu! Kram! :)

söndag 17 juni 2012

Första doppet!





Hejsan! Jag har varit med några brudar till Aldersjön. Där badade vi och grillade korv. Var mysigt, men vägen dit var för jäklig! Stora stenar på vägen gjorde att det var läskigt att fara bil på, eftersom det blev slirigt av alla stenar. Sedan när vi väl var där, var det supernajs, fint väder och kvällen hade en fantastisk solnedgång.

söndag 10 juni 2012

Farväl älskade Grans



Delar av NV09 på bal 2012


Tack för allt tjejer! <3



Några år äldre, student 2012

NV09 är bäst!! <3 Älskar er!

Tack Gabbi för den här tiden! <3

Idag är det söndag, två dagar sen jag tog studenten. Det har varit helt galet kul, balen var fantastisk! Jag förstår inte att det är över. Tre år gick så fort. Jag vill tacka alla mina lärare, ni har betytt så mycket för mig, ni har varit rättvisa och superroliga att ha som undervisare. Tacka vill jag också till matpersonalen som alltid gör så god mat och fritidspersonalen som varit hjälpsamma under alla år. Tack också till personer som bidragit till den stora utveckling som jag genomgått under Granstiden! Tack till er! Tack till klass NP NV09! Ni är bäst!