Kategorier

torsdag 25 juli 2013

A day to remember 25/7!

Idag är det verkligen ingen vanlig dag!!

Måste bara meddela här att jag är från och med denna dag 25/7 är tillsammans med väldens bästa kille! Rickard jag älskar dig <3 

tisdag 23 juli 2013

I'm on top of the world heyy!

Hejsan! Jag har inte bloggat sen jag for till Malung. Det var för det första i stort sett omöjligt med teckningen jag hade där. Sen bodde jag i tält så hade ingen dator med mig precis! ^^ Men resan var jättekul, vi sov i tält varje dag i 7 nätter och var borta 8 dagar. Dem första dagarna var vi i Malung, där det var dansbandsvecka, sen for vi till Leksands sommarland och var där till på lördag. Efter det så for vi uppåt och sov i Östersund lördag till söndag och for hem på kvällen (hittade massor med fina saker jag och Gabbi när vi gick på stan på söndag). Jag var hemma i Alvik 04.30 på måndags morgonen, sen vaknade jag då pappa kom in 10 och såg att jag var hemma :)

Vi har haft supertur med vädret. Sol VARJE dag och inge regn mer än när vi låg och sov någon natt i tältet, vilket inte gjorde någonting! Fick träffa Rickard också när vi var i Östersund och han skulle upppåt mot Strömsund!! :) Kramkram!

























lördag 6 juli 2013

Change is good

Hejsan! Har varit extreeeemt dålig på att skriva..men jag har bara inte haft tiden helt enkelt..min blogg finns inte för att jag ska känna mig stressad över att behöva lägga in något, utan för att det ibland kan vara kul att dela med sig :) Just nu händer det mycket i mitt liv som är helt otroligt och jag är jättelycklig.

Måste få berätta att jag också har en planerad Sverigeresa ner till Malugn, där Gabbi och jag med en till tjej som heter Elin ska dansa lös på dansbandsveckan där! :) Det är bara lite av vad som kommer hända dem senaste veckorna! Mycket har hänt och mycket kommer hända. Jag är pepp på att flytta hemifrån också, så det kommer nog hända inom en snar framtid..kram på er :)