Kategorier

måndag 23 september 2013

Hey ho!

Hejsan!! Idag så har jag tvättat och städat bil, flyttat veden och nu så väntar jag på att Rickard slutar jobbet. Vi ska se 8 miles med Eminem :) Har aldrig sett den, visste inte ens om att han hade en film som handlade om hans liv.

1 månad och 1 dag tills vi far till Thailand idag !! :)

Här kommer en liten frän bild :)

söndag 22 september 2013

Workwork

God förmiddag!:) Snart ska jag fara från Morjärv fram och tillbaka till Luleå och jobba! Får se vad man ska göra för att undvika regnet så gott som möjligt...för det öser verkligen ner idag! Kram på er :)

måndag 16 september 2013

Best time is when I'm with you..

Halloj!! Min helg har vart supermysig :) Jag har jagat tillsammans med Rickard i helgen vilket var just supermysigt! Funderar på att ta jägarexamen så jag kan göra det på riktigt också :) Vi har också haft Johan Falkmararton, hann inte se riktigt alla, men nästan :) Imorgon börjar jag jobba så ska ta bussen hem ikväll. Jobbar bara tills torsdag! Aja det var en liten sammanfattning av helgen! Kram !



fredag 13 september 2013

Äntligen!

Nu har jag jobbat klart för veckan och är på väg till Morjärv :) Som jag längtat efter denhär dagen, har ju mycket skoj planerat i helgen :) Ska jaga älg med Rickard bl.a!! Sen brukar vi alltid hitta på något kul :) Snart ska jag äta lite på stan innan jag hoppar på andra bussen, kram och trevlig helg allihopa!!

torsdag 12 september 2013

I love fall

Jag älskar verkligen hösten. Tycker det är den absolut finaste årstiden. Tycker den har allt, färger, hög mysfaktor, sol, fåglar, älgjakten tycker jag är mysig med och få vara i skogen under hösten är ju underbart när det är sol och löven hänger kvar :) I helgen ska jag faktiskt följa med Rickard och jaga :) Skönt med fredag imorgon för då har jag jobbat 2 veckor i rad och får ledigt nu i helgen :)
Nu säger jag dock god natt!! 




onsdag 11 september 2013

Där palmerna bor!

Hejsan! Jag har jobbat ganska mycket dem senaste veckorna så har inte vart så aktiv. I helgen ska jag i alla fall till Rickard. Han ska jaga älg så jag planerade att följa med, har vi tur så kanske jag får se om han skjuter någon, har aldrig vart med om det fast jag följt med pappa ganska mycket.

Längtar till Thailandresan, då ska jag verkligen slappna av och bara ha det bra!!! Ta dagen som den kommer liksom :) Blir andra riktigt stora resan på mindre än ett halvår då jag var i USA nyligen. Jag tycker det är kul att besöka olika länder. Skulle hellre fara till ett nytt land bara just för att det är roligare att se olika länder istället för samma flera gånger. Dock USA vill jag tillbaka till i framtiden och bara resa där.