Kategorier

tisdag 31 december 2013

Yearbook 31-12-13

Idag är det sista dagen på året och jag måste säga att mitt år har verkligen svängt från Amerika till Asien. Bokstavligt alltså. För jag tänkte att jag skulle hamna i USA ett år och bo i San Francisco, märkte efter ett tag vad jag behövde göra och då bytte jag värd-familj och hamnade i New York Manhattan istället. Valde att fara hem därifrån sedan, var ett beslut jag var fast besluten på, var i USA 2 månader av 2013 och jag ångrar inte en sekund trots allt.

Valet att komma hem på grund av olika anledningar gjorde att massa nya möjligheter öppnades. Då menar jag massa nya grejer som jag inte hade en aning skulle hända.

Var inte länge efter jag kom hem som jag började jobba, planterade skog med min storebror och sommarjobbade sen efter det med annat.

Har träffat några gamla Granare, klassisar från gymnasiet. Vissa av dem har jag inte sett sen vi sa hejdå på studenten. Grymt kul att få träffa lite vänner efter så lång tid.

Jag har också fått se årets bästa hockeymatch mellan Skellefteå och Luleå. Skellefteå förlorade på bortaplan med 3-5 mot Luleå, det var kul att vara nästan ensam innan ens matchen var slut i en så stor arena fullt med Skellefteåfans.

Jag kände av lite kulturkrockar av att komma hem från USA också, men det var superskönt att vara i Sverige igen och det gick fort att vänja sig tillbaka och använda sig av erfarenheterna jag fick där borta.

Under detta år har det hänt mycket. Träffade min fina underbaraste pojkvän och vi har nu varit tillsammans snart ett halvt år <3
Jag hamnade i Morjärv och trivs så himla bra. Jag kan åka skidor hur långt jag vill, det är alltid mycket mer snö här än i Lule, mina intressen som hästar kommer inte bli något problem. Här finns terränger som passar och utsikt man tappar hakan av ibland :)

Jag har börjat med musiken och spelat in under det här året. Fick nämligen av Kenn ett par superhörlurar och av Rickard och hans familj ett inspelningskitt med mikrofon, stativ, redigeringsprogram, så jag kan spela in nu och det blir så bra ljud så man blir lycklig av bara det :)

Jag har varit i Thailand för första gången i mitt liv. Helt otroligt vackert var det där och man blir lika glad av att kolla tillbaka på bilderna från ställen man var på :)



Nu önskar jag er alla ett Gott Nytt År!

2014 ska bli underbart :)
































<3






<3