Kategorier

tisdag 25 februari 2014

Kompisar i jeans

Hejsan :)

Denna dag har jag varit i Luleå med Maja. Vi hittade båda jeans åt oss var!! :D Grymt fina från Gina, rimmirimrim :)

Sedan så har jag bokat resa ner till Söderköping. Min kusin fyller 18 år och 35 pers, släkt och allt kommer och firar, bl.a. jag syrran och mamma. Jag far på torsdag kväll redan, kommer hem någon gång nästa vecka :)

Annars idag har inte hänt så mycket. Pappa och min kusin Anders kom förbi med post, perfekt då dem skulle till Gällivare!

Nu ska jag sova snart. God natt :-)







Min coola vän Maja :)


trimmade ögonbryn :)

måndag 24 februari 2014

Vilken härlig måndag!




God kväll :) Ligger i sängen och smälter maten. Blev en härlig kasslerrätt med lite ris ikväll. Vi båda var lediga samtidigt så vi gjorde två rätters!! Fruktsallad till efterrätt :)

Idag har det dessutom varit grymt fint väder. 6+ och soligt ute :) Så har försökt vara ute så mycket som möjligt.

Sedan kan jag meddela att jag fått två kusinbarn igår, tvillingar, pojke och flicka :)<3


fredag 21 februari 2014

Protein och kolhydrater

God fredag!! Ligger nu och tar det luuuugnt i sängen. Det är storm ute...mötte än lastbil som låg i diket, tre polisbilar med blåljus och ambulanser när jag for från jobbet. Gillar inte snörök och måddiga vägar, fyyyyy!

Handlade mat på Storheden Ica maxi, träffade Sandra min gamla klassis och vi pratade om allt möjligt, hon håller mycket på med träning och kost. Så blev faktiskt tipsad om lite grejer och jag är som inne i ett bra flyt nu med träning och de så kosten kan ju alltid förbättras. Dock denna dag var faktiskt okeej :)

Frukost: Kesella+skinka+hårt bröd
Lunch: Fläskfilé+sallad+ lite sås
Middag: Lätt kvarg+hallon+funlight+2ägg+2hårdabröd+lite smör
Mitt fokus är att leva hälsosammare + öka muskler minska fett :)





tisdag 18 februari 2014

Mmmmmat är gott :)

God dag mina vänner :)
Idag har jag tränat, ätit palt och bullar. Hälsade på Rickards jobb och gjorde lite palt med bacon. Sen besökte jag hans farmor och farfar där jag fick bulla, så blir ingen middag för är mätt fortfarande från allt x) Nyttigt = njaaa...Gott = mmmm :)
Ska jobba torsdag och fredag :)
Ikväll blir det tv, och spela lite gitarr nog.. kan snart introt på I See Fire (ED Sheraan), min favoritlåt just nu :)






PAAAAALT MMMMMMM SÅ GOTTT!!!!!! <3 :)

fredag 14 februari 2014

Dag hjärta 2014-02-14

Hejsan :)
Idag är det 14-02-14 alltså..... Alla Hjärtans Dag!!! <3 <3 <3
Mamma var förbi hit till Morjärv idag på förmiddagen. Första gången hon fick se hur jag bodde här och så. Sedan handlade vi lite på GK och käkade lunch gjorde vi också innan.

Nu är jag hemma igen och chillar, ska ta tag i löparbandet snart och svettas lite hade jag tänkt. Tänkte köra lite mage och armar också efteråt! Ikväll är middagen planerad. Blir lax, sallad och tzatziki! Inget undantag för att det är Hjärtans dag idag inte!!


Från Thailand 2013 <3

Rosa filter :)

onsdag 12 februari 2014

Körsång idag!

Hejsan :)
Idag har jag gjort lite behövliga saker. Typ städat, tvättat, sen har jag tränat och vart på kören. Vi sjöng några nya låtar bl.a. I can't help falling in love with you" som vi alla fick ett litet skrattanfall åt för att det var en ton vi skulle hålla ut och alla andades samtidigt så det vart ett hack!! ^^ 
Har tränat och käkat nyttigt idag, ska hålla i detta nu!!! Hejsisvejsi 






tisdag 11 februari 2014

Träning och sånt!!

God kväll! Har precis kommit från en springtur på löpbandet. Vart helt slut, längtar tills kondisen är tillbaka. Skulle vilja gå ner lite i vikt och bli mer vältränad i kroppen, så man ser lite mer muskler och de. Sen mår man ju bättre när man får röra på sig och dessutom av att äta bättre! Brände 200 kcal på denna tur, nu står det bara P1 där den statusen var. Lite över 3 km joggade jag :) 
Idag har jag varit med Maja och Elin. Vi träffades i Luleå och umgicks lite på stan och storheden. Vi har ungefär lika långt från varandra om vi möts där.

Kram :)






måndag 10 februari 2014

Nytt utseende blogg

Hejsan! I helgen har jag träffat kompisar, träffat familjen och vart till Umeå. Rickard har varit i Eskilstuna och tävlat så jag passa på att fara att umgås med några gamla klassisar från Grans :)
Vi gick på stan i Piteå och såg film och käka ute på lördagen. Igår hämtade jag Rickard på flygplatsen. Jag sov ut idag och det var skönt, han tog en löptur på löparbandet som vi stoppat i rummet. Jag ska nog gå till gymmet här på Folkets Hus. Funderar på att göra proteinpannkakor till lunch. Nu ska jag göra nått vettigt, ska ändra några smågrejer med bloggens nya utseende nu!! :)