Kategorier

torsdag 30 augusti 2012

Föreläsning med cykel


Arkeologerna har hittat en "grytgrej" från förr. Coolt va?


Anna kastade iväg ett bananskal, så här har vi ett Svenskt bananträd! :D
Hejsan! Idag har det varit en jättehärlig dag :) Halva klassen har varit på cykelföreläsningar i skogen, blev ett riktigt träningspass, var jättehärligt. Bilderna säger en del om dagen :)

fredag 24 augusti 2012

Galen vecka!




Nu sitter jag och Anneli vid datorerna, vi skulle ha en föreläsning på 2 timmar som läraren drog ner till 30 minuter. Det känns grymt skönt. Nu får jag ju äntligen tid att berätta vad vi gjort! För det har verkligen varit grymt kul :D På onsdag så bestämde våran grupp Teas monsterkillers för att käka pizza innan myrruggbun. Sagt och gjort så samlades vi och åt hos Hanna våran ledare. Där körde vi också leken tidningsleken (väldigt rolig lek måste jag säga^^). Sen så var vi på fältdygn med skolan. Vilket var helt fantastiskt. Vi gick hela dagen och när vi kom fram så spelade vi pingis, brännboll, badade bastu och grillade. Var helt fullspäckat schema. Många trevliga människor har jag mött och tror jag kommer trivas bra här :) Bilder kommer!

måndag 20 augusti 2012

Jägmästare dag 1

Hejsan! Nu har skolan kört igång och jag har träffat jättemånga nya människor som alla kommer gå i min klass. Igår hade vi middag på kårhuset och jag fick träffa mina klassisar :) Hur många som helst kändes det som när jag inte är van med sånna stora klasser ^^ Har inga bilder än, ska lägga upp när jag börjat fota och sånt :) På onsdag ska vi på fältdygn, gå och sen sova över i skogen ^^Härligt! Jag längtar. Imorgon är det myrfotboll och "sauna"som dem säger här. Jag kallar det fortfarande bastu. Men jag hör av mig mer när jag inte har fullt upp med nollning och skola! Vi hörs :)

torsdag 9 augusti 2012

Tapetserade rummet

Resultatet!
När jag kom till Umeå för att se mitt rum var det första jag tänkte på hur yr jag blev av tapeten. Om jag ska bo där i 3 år, måste jag ändå kunna vara där utan att bli yr xP Så jag och mamma var beslutsamma och tapetserade klart när mamma kom hem från jobbet. Två dagar tog det. Ändå ganska nöjd att det gick så fort :D Så nu är jag supernöjd, blev jättebra :) Nu är det bara upp med rullgardinen och gardiner sen så är det så gott som klart! Bye! :)

tisdag 7 augusti 2012

Årets inlägg

Jag har sökt till Jägmästarprogrammet 300 hp i våras. Nu igår fick jag veta att jag blivit antagen och det är så himla härligt! Programmet finns bara i Umeå i hela Sverige och jag vill verkligen bli Jägmästare, så nu kan jag det. Därför blir det här mest troligt mitt bästa inlägg. I alla fall för mig^^ Hoppas ni har det bra, nu ska jag njuta lite:)