Kategorier

lördag 31 augusti 2013

Thailand 24/10-8/11

Hej!! Jag far till Thailand med familjen och Rickard 24 oktober! Kan typ inte fatta att det är sant, jag ska resa till Thailand liksom :D Det har alltid varit ett land jag velat besöka i hela mitt liv och nu ska det bli så. Är bokat och allting. Jag fyller samtidigt 20, mamma 50 år så vi är där borta under tiden.
Bilden tillhör inte mig www.worldpropertychannel.com

fredag 30 augusti 2013

Nykomling på gården!

Hejhej! Nu har den lilla 1-åringen anlänt. Vilket betyder att vi har nu två hästar :) Så himla spännande! Han var helt fantastiskt snäll, ska bli kul att få träna han från grunden. Målet är ju att han blir en riktigt fin travhäst :)
MR C

måndag 26 augusti 2013

Next stop I'm with you

Halloj! Sitter på bussen på väg till Morjärv :) Ska vara ledig samtidigt så vi har ju turen med oss! Ikväll ska vi se idol och ta det lugnt :) Rickard har tävlat SM i Katrineholm i helgen och kom 4a, en duva från pallen. Han är så duktig :)

fredag 23 augusti 2013

Skepp o hoj!

Hejsan! Dagen har vart lugn, jobbat några timmar, varit i stan och kollat in skeppet som är i södra hamn! Var rätt tufft att se det så pass nära :) Nu på kvällen tog jag en joggingtur på 6 km. Det var skönt ute, lagom temperatur och så. Nu ska jag sätta på en film och bara ta det lugnt resten av fredagen. Kram :)






onsdag 21 augusti 2013

Simply the best

Hej! Senast som hänt mig är att jag vart hos Rickard några dagar i Morjärv. Jobbade idag till 21.00, sedan for jag och jogga 6 km, vilket var riktigt skönt! Jag och Rickard ska börja hårdträna nu och bli fit hade vi tänkt :) Så det är målet! Vi var och gymma igår och tog en promenad på morgonen. Sen så travade vi väll en 10 skopor med ved också igår, vilket också räknas!!

Topar har också fått bli en riktig terapihäst nu, han har haft turridning tillsammans med mig på ett läger för barn med funktionshinder, riktigt skojigt att han funkar så bra och att barnen gillade honom så mycket! Kul kul :)

Aja nu så ska jag då sova för imorgon ska jag och Gabbi gå på stan och hitta på något!! Kram :)
For och drog ut alla kontakter då det en dag såg ut så här! 

Nu mera än terapihäst!!

Har väldens finaste pojkvän <3

fredag 2 augusti 2013

Nybäddat

Bland det skönaste och bästa som finns är ju en nybäddad säng och man har precis duschat och kryper ner under täcket. Allting blir så himla mycket härligare och fräschare.

Idag har jag jobbat på hotellet och har bl.a. hjälpt ett par när jag skulle fara hem. Tyskar som var jättestressade och allmänt förvirrade förklarade att det var fel på bilen, så jag erbjöd mig skjutsa dem till Biltema för kanske ytterligare hjälp om hur dem skulle göra.
Paret pratade hälften tyska med mig och på något sätt fattade jag att dem hade fått punka, visste inte vart dem var eller hur dem skulle göra. Det var spännande att stå och lyssna på när dem försökte använda tyska ord istället för engelska till mig som inte kan ett dyft Tyska!

Nu ska jag sova, sa precis godnatt till Rickard, han ska tävla EM i morgon i Tyskland på tal om Tyskar, så jag håller tummarna för honom! <3