Kategorier

lördag 26 oktober 2013

ShoPpinG!!

God eftermiddag :) Idag så har jag vart och shoppat i Bangkok med Rickard. Vi har vandrat hela dagen och sett allt från Dior affärer till billiga hm :) jag har handlat på forever XXI, dem hade hur mycket fint som helst ! Större utbud än forever 21, samma affär bara olika str på utbud. Sen åt vi god mat och nu är vi tillbaka på hotellet :) Imorgon far vi till Krabi :D 


Jag är i Thailand gott folk !


Hejsan!! Resan har gått jättebra och vi är nu istallerade centralt på ett hotell Diamond City med 15 min gångavstånd till shopping. Blir till på söndag för sen far vi till Krabi och ska njuta av vacker natur och god mat. Lite trötta från resan så blev en powernap och snart ut och äta mat, kram!!

torsdag 24 oktober 2013

Resfeber...mhmmm

Jag och Julia sitter vid varsin dator, hjälper henne skriva en insändare till skolan. Ikväll har vi sett film och druckit monster! Klockan 10.15 går planet så det blir upp kring 8.00 och göra sig klar..just nu är jag bara trött och vill sova. Idag bär det av till Thailand! Nattinatt :)

tisdag 22 oktober 2013

Hektar lite innan semester

Hejsan! Nu är det grejer utspridda som väntar på och bli nedpackade. Imorgon blir det nummer 1. Sen ska jag iväg till Råneo en sväng + in till Luleå och göra ärenden, nu blir det sängläge, god natt!
Godis för hela resan hehehe!

måndag 21 oktober 2013

På vägen ...

Morningmorning ! Har precis lämnat polstjärnan i Morjärv och är på väg till Alvik. Ska jobba på DFA i eftermiddag. Vi ska tydligen till simhallen! Sitter på bussen och ska försöka sova lite, resfebern har redan börjat slå in.. Menmen, bättre överladda nu så man kan sova sista natten bra innan jag ska flyga. Ha de :)


söndag 20 oktober 2013

Protein

God morgon :) Har precis käkat frukost bestående av kesella hallon och ett ägg. Jag tror på att äter jag mer protein så känns det som jag håller mig mätt längre och att träning ger mer resultat med fler proteiner än vanligt och med mindre kolisar. Vet inte hur mycket det här stämmer, men för mig är det bara så :) 

Idag ska jag packa, ska till Alvik för jag ska jobba i Luleå måndag och tisdag! Sen onsdag ska jag fixa dem sista grejerna innan jag reser. Måste klippa mig , men frågan är om jag ska köra på en billig klippning i Thailand eller ett säkert kort här hemma!? Jag tror nästan mamma ska få klippa mig innan vi far. Det har hon ju gjort mina första 15 levnadsår tills jag kom på att jag vill testa gå till frisör! Aja, det blir nog bra dethär! 

Sen ska jag köpa bingolottor för jag och Rickard ska spela med hans farmor och farfar ikväll :) Bara för mig och sätta igång dagen, kraaaam :)




lördag 19 oktober 2013

Little by little

Tjosan :) Stannade ju hemma från älgjakten på morgon, (har inte vart med än när någon skjuter älgen då jag är med) Rickard sköt iaf en kalv nu på morgon :) Nästa gång ska jag inte stanna hemma !
Jag har vart på långprommis och det var jättefint väder ute. Så stanna ibland och fota :)







Ägg på mackan

God morgon :) En kylig lördag är de idag, typ -8 C.. Så jag stannade faktiskt hemma från att jaga, känner att fryser man redan innan man ska fara lär man frysa ännu mer sen! Men jag har det toppenbra, käkade nyss frukost och det blev en äggmacka!! Supergott :)

Vet ej vad jag ska hitta på idag, kanske uppdatera mitt cv och personliga brev :) 


fredag 18 oktober 2013

Jobbah jobbah

God dag :) Nu sitter jag och väntar på att få börja jobba. Jag är ganska tidigt för jag har gjort ärenden på stan, tex tagit sista hepatit B sprutan och hämtat ut delar till Rickards BMW på Englunds :) Hann med en baconburgare på Max också, ha en bra dag :)

torsdag 17 oktober 2013

I scream timber

Hejsan! Det vart en liten längre promenad än jag tänkt mig, 6 km på 1 timma så höll exakt 10 km/h :) Rickards pappa kom precis när jag kom tillbaka från promenaden, han skulle lägga om nå däck på lastbilen och sen passa på och fråga om ett eventuellt jobb som jag kanske kan söka!:)








Vaknat än?


God morgon! I morse var jag trött, men nog steg jag upp och gjorde vår morgonjoggning på 3 km iaf! Skönt, för nu är man vaken om inte annat! Idag ska jag kolla runt lite på bilar på datorn och sen ska jag nog ta en liten promenad, det har inte kommit nån snö än så länge. Imorgon ska jag jobba så kommer fara in till Luleå... 3 arbetsdagar kvar innan utlandet :) Kram och ha en bra dag ;)


onsdag 16 oktober 2013

Favorit i repris

God kväll :)
Idag så har det flyttats träskrot som tippades på Morjärvs majbrasa vid folkets hus. Vi tog en liten drickpaus och då låg det ett A4 stort Yatzy som Rickard köpt på GK till Thailandresan, (i fall man vill göra nått lugnt på resan nån kväll). Det var faktiskt riktigt mysigt att spela yatzy.Varför gör man inte det oftare.. ? Man borde ta sig tid med sällskapsspel för det är ju faktiskt väldigt kul. Underskattad underhållning i dagens samhälle måste jag säga!

Hit är då kylan på väg på riktigt och imorgon väntas snöstorm, men snaaaaart befinner jag mig i det varma Thailand, 1 vecka kvar nu!!! Ska uppdatera vad jag gör och bilder från Thailand, så man kan ha något att kolla igenom och njuta av sen då man är tillbaka i Sverige igen. Kram folket, nu blir det halv åtta hos mig och bonde söker fru :)

tisdag 15 oktober 2013

Dem har gjort det igen..!!


Ja inte får man en lugn stund som tar hand om våra hästar! Dem har en tendens att rymma då och då. Denna insident fick jag veta genom instagram av min kusin Anders, härliga hästar man har :) Så fort det blir höst så försöker dem hitta dem sista gröna stråna och det ser dem till att göra utanför begränsningarna satt säga!

A little move forward!

God middag! 
Idag på morgonen tog jag och Rickard en liten joggingsväng runt ön, det blev 3 varv. Ungefär 3 km är det. Dock så får jag flera meter mindre än Rickard på runkeeper. Min runkeeper har tjorvat dem senaste dagarna. Tror det blir så när jag tappar teckningen en bit. Vi har joggat 2 dagar i rad nu på morgonen och jag har också promenerat varje dag när jag inte jobbat.

Sen finns det ett gym vi har vart och besökt några morgnar. Kommer köpa gymkort där så det blir på riktigt för mig med :) Sedan käkade vi senare frukost. Det blev två tortilla-bröd med skinka + ost som vi sen smälte i micron, man kan steka också vilket blir gott det med. 

Ha en fin dag!

söndag 13 oktober 2013

I'm on my way

Hallojjj! Nu är det den 13 oktober, vilket betyder 11 dagar kvar till Thailand ! Jag har typ börjat fatta de först nu, så jag är jätteLADDAD HaHa!!! Vill ni veta nått annat bra, Rickard slutar snart jobbet och då ska vi äta älgskav..momsimomsi :) 
Idag har jag promenerat faktiskt och gått och handla så känner att avrunda dagen med lite älg blir toppen! God middag!!

tisdag 8 oktober 2013

I know I will


Tjohej!! Är tillbaka i lilla byn Alvik igen för lite mer jobb i Lule! Kollar runt på bilar nu, för jag känner att det är något jag verkligen behöver. Får se vad det blir här framöver. Jag är jättedålig på och veta vad som är en bra bil och inte, jag är en sån som kollar på priset och bedömer lite därifrån tyvärr, så kommer nog ta hjälp så det blir ett bra köp..tänkte sova nu, för jag är trött som en liten apa! 

måndag 7 oktober 2013

Working nine to five + and half hour

God morgon allesammans!! Idag blir det jobb som gäller. Ska fara på någon minut. I helgen har vi gjort klart Rickards bil, blev toppenbra 👍 äter frullen på hotellet där jag jobbar, så behöver inte gå upp supertidigt! Ha en bra dag, hejs!!!

lördag 5 oktober 2013

Traska på

Hejsan! :) Spenderar min helg i Morjärv. Imorgon är vi båda lediga så blir väll att hitta på något. Vet att Rickards bil ska skruvas ihop (lackats klart alla delar nu). Sedan vet jag inte. Idag skulle han jobba några timmar så jag har vart på långpromenad :) Var en vandringsled jag gick på, väldigt mysigt och den kommer besökas oftare från och med nu !!! :)





fredag 4 oktober 2013

Remind me that pain is good

Hejsan!!:)
Idag har jag då jobbat från 9-17.30 så blev inte mycket mer än jobb och träning. Satte mig på spinningcykeln och det kändes faktiskt bäst av alla gånger hittills. Hade mycket fräschare i benen kändes det som. Brukar börja med att cykla på morgon innan frukost och det verkar ge med sig mer och mer. Körde lite mage och armar efteråt så hoppas jag inte är allt för mör imorgon :) Nu ska jag sova, god natt :)

tisdag 1 oktober 2013

Memorial 1/10-08

God kväll! Jag har idag tänkt på mina grannar extra mycket, idag för 5 år sedan gick Peter bort. 39 år helt oväntat. Köpte ihop ett sett med ljus och sånt till hans familj. Så idag är en sorgsen dag, det känns att det är 1 oktober vare sig jag vill det eller inte. Kram och ta hand om era käraste <3