Kategorier

onsdag 29 februari 2012

Sista nu



Hejsan! Nu är det min och Gabbis sista hela dag på praktiken, imorgon far vi hem vid lunch. Ska bli så skönt att komma hem, dock så blir det att packa upp och ner igen för ska till Stockholm på fredag eller lördag. Ganska tungt, skulle helst bara vilja vara hemma, men ibland så måste man. Hemlis vad jag ska göra där. Får se om jag berättar :)  Idag har jag träffat några spännande människor på praktiken. Vi var i liften idag med. Kul med nya personer. Har lärt några vad man ska tänka på när man ska börja åka bräda faktiskt :) Känns lite vemodigt att lämna Kittel ändå. Kommer sakna detta ställe och all rolig personal! Tack för denna gång Kittel!

tisdag 28 februari 2012

YMCA




Idag så har vi stått i barnliften igen :) Nedanför går den större liften och där har dem sjungit och dansat till låtar, bl.a. YMCA! Jättegulligt att se när alla dansar samma sak i väntan på liften upp. Annars så blev det inget hotellbesök för oss ikväll, vi bestämde oss för att äta pizza istället, så då fick vi samtidigt passa på att inviga vårat kök här :) Alla andra måltider äter vi på hotellet så vi har inte lagat mat på ett bra tag nu  x) Sen så har jag bastat nu ikväll och snart blir det väll att gå och lägga sig så man är pigg imorgon! See ya!

olycka

Hejsan! Idag vill jag sända en tanke till mina medmänniskor. Vilka fantastiska människor det finns där ute. För någon månad sedan hände en tragisk olycka i min hemort, där var det två killar som skadades allvarligt varav en på 23 år dog några månader senare och den andra fick 55 % brännskador. Flickvännen är en f.d. klasskompis till mig och om du läser detta ska du bara veta att jag vill ge varma hälsningar och säga att jag tänker på dig och er båda i detta. Kram vänner!

måndag 27 februari 2012

STOPP

Jag vet att det inte är bra på något sätt att bita på naglarna och jag vet allt dåligt med det..men så fort det är nått spännande eller nervöst så börjar jag :'( Jag märker att jag inte biter om jag gjort mycket hela dagarna och jag antar att det är för att jag inte har tid att bita då. Nu när jag varit här (Kittel) så har jag fått dem att växa och jag har inte bitit, jag ska försöka hålla detta nu hela mitt liv är det tänkt! Wish me luck!
DETTA ÄR DOCK INTE MÅLET!

Happy face!

Hej! :) Jag har nu kommit tillbaka från praktiken och befinner mig nu i vårt fina boende. Kan berätta lite mer om det som hände igår.

För det var så att jag och Gabbi hade redan hade fått ett boende på Kittelgården och precis efter vi sagt god natt till varandra så ringer det på min telefon. I telefonen får jag reda på att vi måste flytta, packa ihop våra grejer och bo på ett annat ställe.

Min reaktion var ändå positiv trots att det var sent på kvällen... efter ganska många flyttar så blir man lite less på att packa upp och ner. Tre av våra jobbarkompisar (två av kockarna och en receptionist) kommer till Kittelgården på skoter och vi far efter dem till det nya boendet..  Först så hade dem inte rätt nyckel med sig så vi fick vänta i förådet på nyckel. Jag och Gabbi väntar med "kockarna" och när vi får den rätta nyckeln och går in... så var känslan helt otrolig! Efter standarden vi har haft så kändes det som  att komma in i ett cribs-hus xD Kungligt var det! Ett helt hus för bara mig och Gabbi, vi hade bastu, eget kök, egen toa och sköna sängar! Kan inte begära något mer xD

Idag har vi varit liftvakter i barnliften :) Tacksamma åkare har vi hjälp :) Så det har känts bra, Kram! ^^




















Blev liiiite förvånad när jag såg dessa!!






söndag 26 februari 2012

KUNGLIGT BOENDE!!!

Vi väcktes halv tio, för då ringer det på min mobil där dem säger att vi måste flytta...Men bra att vi gjorde det, för nu svävar vi på moln...Kolla!!!





Senap på hamburgaren?!

Jag och Gabbi var nyss på Kittelfjälls grill. Där skulle vi beställa våra burgare, min skulle bara ha lök, sallad, tomat och ost på. Gabbi beställde allt på sin, men det vi inte tänkte att hon i grillen skulle göra var att stoppa senap på hammisen!? Vem i hela f-n har senap på hamburgaren?!!! Konstigt detdär, men vi var så sjukt hungriga så det slank ner :) Så då vet ni det :) KRAM!! =)

Look alike

Halloj! Jag tänkte att jag skulle några veckor framöver ta fram några egna look alike. Alltså personer som liknar en kändis. Den här bilden är tagen från i somras när jag var på släktträff i Finland. Denna bilden fanns i min familjs släktes fotoalbum. Tog foto direkt när jag såg vem han liknade! :)
Look alike Stellan Skarsgård
Stellan Skarsgård

lördag 25 februari 2012

Tjejvasan idag







Hejsan! Idag är jag sjuk, så nu ser jag på tjejvasan som går på tv. Nästa år tänker jag och mamma åka antingen den eller vanliga 9-mils-vasan :) Vi har tränat skidor hela året och jag tycker det är jättehärligt med längd! Man får vara ute och inget väder är för dåligt för att åka, för skogen skyddar oftast från starka vindar och då blir det nästan vindstilla :) Jättehärligt! ^^.. synd att man inte kan åka idag nu när man är sjuk, för kolla vädret!





fredag 24 februari 2012

Girls night out


Första spegelbilden

Nordens BÄSTA intervjuare: Skavlan! :) Går på fredagar på SVT 1



Andra spegelbilden
Hejsan! Idag har jag och Gabbi varit i restaurangen och praktiserat :)  Här får vi Kittelfjälls hotellfrukost varje dag! :) Det är väldigt härligt, vi får också lunchen och middagen dem serverar som dagens åt kunderna, så vi har det bra  :) Vi får också bo kvar här på hotellet där dem har bastu och sånt :) På söndag igen ska vi flytta så vi vet inte vart vi hamnar då. Tydligen ska det komma 600 personer dit så.. det är en hel del människor som kommer vara här. Börjar längta hem och ska bli skönt att komma hem nu på torsdag :)

Ikväll ska vi ut, dem har en bar på hotellet så vi ska dit senare ikväll, nu ska vi sova middag så vi orkar stiga upp imorgon bitti! :)

onsdag 22 februari 2012

Klättra över berg

Hejsan!

Idag har det vart en härlig dag på praktiken! Vårat jobb idag var att testa skidor. Alltså vi skulle testa skidbodens off-pistskidor i backen en hel dag, det kunde inte bli bättre! :) Det var jätteroligt och jag vill nu ha ett par skidor man kan åka med off-pist med x)

För någon dag sedan tjuvlyssnade jag lite på en föreläsning dem hade där vi praktiserade. Där berättade en kille om när han klättrade upp på Mount Everest och vad som krävs för att ta sig till toppen. Han sa att 20 % krävdes det fysiskt och 80 % psykiskt. Så väldigt mycket kan man påverka själv. Hur man känner och vad man tänker. Jag är själv väl medveten om att hur jag tänker påverkar vad jag sedan gör det till. En klok vän sa en gång till mig att "man skapar själv det man anser sig förtjäna." Jag tycker det är så sant och funkar att tänka för mig :) Kram till er alla!    

måndag 20 februari 2012

Livet leker




















Hejsan! Idag så har det varit en jättehärlig dag. Projektarbete och massa roliga saker har jag och Gabbi gjort idag. Varit i backen och filmat till våran inspirationsfilm om aktivt friluftsliv <3 Det är så himla kul. Alla borde göra ett projektarbete om det dem tycker är allra roligast, för då går tiden fort och man får ett bra resultat när man har haft kul på kuppen :)

Idag har jag tänkt lite på gamla relationer jag har haft med olika människor och funderat hur det kunde bli som det blev, allt som hänt genom åren som lett till där jag är nu, för jag trivs idag jättebra med mina närmaste och hoppas det får fortsätta så i alla oändlighet! <3 Varma-Choklad-Kramar från mig! :)