Kategorier

tisdag 28 maj 2013

Vi drar och fiskar...

Hejsan på er! I tisdags var vi och fiskade. Det var Jocke, Edvin, Tor, jag och Julia som gjorde det bästa beslut att fara och fiska..för det blev en perfekt kväll! Soligt och inte så där jättekallt gjorde att vi var där till nästan 12 på natten. Julia hade lite läxor och göra, hon sa att det gick mycket bättre att göra dem där vi var än någon annan stans. Första gäddan fick Tor på första kastet. Sen fick Edvin sina två tätt efter. Vi rodde båten till en liten ö som vi sedan grillade gäddorna på.



fredag 24 maj 2013

Mjukglass i solnedgången

Hejsan! Vart och fixade tanden idag i alla fall, känns bättre, komme rnog ta ett tag innan den är återställd!

Hade en jättemysig kväll tillsammans med Anna och Jocke ikväll..Vi käkade mjukglass och hade allmänt bara en chill fredagskväll. Var skönt att få träffa lite vänner hemifrån, det var ju ett tag sen satt säga! Umgicks ju inte med så många när jag kom till New York för att jag inte vart där så länge och att jag kände nästan inga där heller. Jättebra kväll. Väntas Volleyboll med några gamla klassisar imorgon. Nu blir det huvudet på kudden! God natt :)


torsdag 23 maj 2013

Ajajaj

Alltså fy fan för tandvärk..först började det med visdomständerna och nu efter det har jag börja bita ihop på nätterna på grund av det..så nu har jag jätteont i en tand! Kunde inte sova förra natten och den här hoppas jag få sova. Ska i alla fall till tandläkaren i morgon bitti och få det fixat så känns ju underlättande! Det har liksom blivit en infektion som spridit sig till resten av kroppen så har fått feber och allt av den dumma tanden...Alltså kan inte ens äta..hade jag haft en tång hade jag övervägt att ta ut den (haha, kanske inte) men fy vad mycket ont en liten tand kan ställa till med! Ajjjjjjjj!!!

Till det bra! Imorgon så far jag till Umeå och ska träffa massa kompisar!! Det ska bli skitkul :D

HOPPAS JAG KOMMER KUNNA SOVA TROTS TANDEN

GOD NATT








tisdag 21 maj 2013

Woah!!

Yes yes yes!! Jag ska jobba i sommar, trodde det skulle bli för sent att söka nu när jag kom hem, men jag har fått jobb!! Det känns grymt bra, bonusen var ju också att jag kommer jobba utomhus också vilket jag gillar jättemycket.

Kom hem i lördags och resan gick bra. Nu håller jag fortfarande på att vänja mig med Svensk tid, känns så skönt att vara hemma igen och nu ska jag påbörja nya äventyr!

fredag 17 maj 2013

The right time to come home

Hejsan!! Jag ångrar ingenting, jag är glad att jag for till USA..jag har lärt mig så otroligt mycket om mig själv. Jag har hunnit känna hur det är att vara nästan hemlös, inte ha några vänner i närheten (inte närmare än på andra sidan USA vill säga), upplevt otroliga saker, levt i en amerikansk kultur, stött på kulturkrockar, fått kommunicera allt på engelska och mycket mer. 10 månader till hade planen sett ut som, men allt som varit 2 månader för mig är inga vanliga 2 månader, dem betyder så mycket mer, både på gott och ont. Jag är glad att jag fick uppleva det här och säger hej då till alla som är au pairer här just nu, vi ses igen ❤ och till alla där hemma, vi ses snart ❤

P.S.
Felicia, jag är jättetacksam att jag fick bo hos dig och din värdfamilj, hälsa dem från mig, utan dig hade jag vart tvungen att fara hem tidigare!❤



söndag 12 maj 2013

Weekend in New York

Hejsanhejsan! Min helg har varit fantastisk..jag har varit i Brooklyn och gått på matmarkad med några vänner, käkade massa olika rätter från alla ställen i världen och gott var det. Sen så gick vi upp på ett tak och skulle bara chilla lite där så drar det in ett oväder på andra sidan och vi har hela skylinen och ser ovädret med åsknedslagen! Det var heeelt fantastiskt att vi för det första fick se det och sen från rätt sida. Turen var med oss. På lördag kväll gick vi på blues, där bandet som uppträdde var väldigt bra och kallades Terra Blues. Skön stämning och bara sitta och se skitduktiga musiker, var awesome dag helt enkelt!!

Sen idag så passade jag på att gå och kolla world trade center 911 memorial. Det tar bara 30 minuter att gå från mig, så det gjorde jag. Det var en av dem starkaste upplevelserna att få se vart det varit någonstans och man kan på nått sätt förstå hur mycket människor som drabbats, familjer, vänner, arbetskamrater osv..och att dem ända tagit sig upp och klarat sig genom det är overkligt. Så det var min helg i några ord..Rätt så otroliga saker på en helg..










fredag 10 maj 2013

Kändislista!!

Dessa kändisar har jag sett här i USA medans jag vart här på närmare håll en 1 meter! Hehe :D

Nigel Barker x 2 ggr
Lady Antebellum
Model (okänt namn än så länge)

måndag 6 maj 2013

San Francisco

Nu har jag tagit farväl till San Francisco för ett tag. Har flyttat till New York och ska göra klart mitt år här. Så i lördags var jag på några till turistställen i San Francisco. Såg Painted Ladies och China Town. Kommer sakna alla fina vänner jag hann få i SF, but see you later Californinan girls!








fredag 3 maj 2013

Stranden

Blir ett flerdagars inlägg idag. Måste berätta att jag firade valborg i California i tisdags. Var det underbaraste på mycket länge.. Jag njöt av solnedgången och vi grillade och hade en liten brasa på stranden. Det var bara Svenskar och vi alla tror jag kände att vi tagit med valborg till Kalifornien. DEt var underbart helt enkelt, bara sitta till det blev mörkt ute och tända ljus. Mycket trevligt iaf :)

Sedan så har jag, Felicia, Martine och danska tjejen Mette varit på stranden idag. Det var typ 30 grader ute idag så var väldigt varmt, men väldigt skönt samtidigt. Jag har märkt att Amerikaner har typ samma klädsel i varje väder. Med tanke på värmen verkade dem inte alls vara speciellt brydda om det, några hade allt på långbyxor och hoodtröja! Aja. jag har inte många dagar kvar här på Alameda. Har fått en ny familj i New York nu, så är väldigt glad för det. Kram :)